miércoles, 7 de julio de 2010

Windsurf Mundial PWA lanzarote 2010

* Fins el dia 3 de juliol, la platja de Las Cucharas, a Lanzarote, va acollir als millors riders de freestyle del món, dins de la 4a prova del circuit mundial PWA 2010. Taty Frans, Kiri Thode, Gollito Estredo, o Sarah-Treu Offringa, es troben entre els favorits de les proves.

`Gollito 'Estredo salta a la primera posició de la general gràcies a la seva victòria a Lanzarote.Offringa torna a ser la indiscutible campiona una vegada més.

PWA Costa Teguise 2008

Després de quatre dies de desafiadors condicions en la immillorable localització per a la pràctica del freestyle de la Platja de les Culleres a Lanzarote, el tres vegades campió del món José `Gollito 'Estredo i les dues vegades campiona del món Sarah-Treu Offringa van aixecar el trofeu en el més alt del podi en la que va ser la primera parada de la PWA a l'arxipèlag canari.

La intensa setmana de competició de primer nivell va començar amb l'absència de vent en la jornada inaugural per als quaranta-quatre professionals que es van congregar a Costa Teguise per emportar-se la World Cup de Lanzarote.

El segon dia les condicions van convertir la badia en el lloc perfecte per a aquesta modalitat permet començar les mànigues amb uns ideals 15-20 nusos. Després tot el dia a l'aigua la primera ronda estava a punt de finalitzar, quedant només les finals per decidir.

El tercer dia no va ser molt fructífer i únicament es va poder dur a terme una mànega, tot i així els homes estaven un pas més a prop de finalitzar l'eliminatòria individual.

L'últim dia els competidors es van trobar amb una brisa constant que permetria començar la resta de mànegues a l'hora estipulada per l'organització, i poder d'aquesta manera portar a fi l'eliminatòria individual. Abans del migdia els campions ja tenien nom però haurien d'esperar fins al final de la jornada per poder celebrar-ho. Amb el vent just per començar l'eliminatòria doble, Estredo i Offringa esperar impacients fins que a poques hores del final la competició va haver de ser cancel per falta de vent.

PWA Costa Teguise 2008

A tan sols tres dies del mundial de Lanzarote, els millors competidors del món en la modalitat d'onades ja estan a Gran Canària per disputar la sempre radical prova de Pozo Izquierdo i inaugurar així la temporada en aquesta modalitat. L'esdeveniment del 2010 serà un dels més curts que recordem, del 6 al 9 de juliol canviant a més la categoria de World Cup a Grand Prix.45.000 € és el premi que es podrà dur tant el guanyador com la vencedora a més de importantíssims punts de cara a la classificació general del mundial.


No hay comentarios:

Publicar un comentario