lunes, 5 de julio de 2010

II 2 Días Trial de Camprodón 2010

Camprodón, Girona, España
II 2 Días Trial de Camprodón 2010Texto: Ismael Lobato
Fotos: Pep Sala, Eva Alarcía

Trial entre amics

Amenazaba lluvia y se cumplió

La segona edició dels 2 Dies de Trial de Camprodon, al Pirineu Català, ja escassos 17 quilòmetres de la frontera amb França, s'han disputat aquest passat cap de setmana de juliol, fent un canvi respecte a l'any passat, que es van disputar l'agost.

Pensem que una mesura molt encertada, pel fet que s'estira una mica més el calendari de trials de llarga durada, i deixa el trial d'Arinsal per a la data ja coneguda del mes d'agost.

Amb aquest canvi de dates, l'organització va buscar aconseguir unes zones amb un terreny molt més humit, on els petits rierols de l'Àrea de Trial dels amics de Noassar, encara transporten aigua, i on la calor no fos tan intens com l'agost. Sens dubte, el canvi de dates ha aconseguit aquest primer objectiu.

La pluja caiguda el divendres a la nit els va fer molt més difícils del planificat a causa, sobretot, al fang que es va acumular tant en interzona com en les pròpies zones. Això va complicar molt les seccions i va convertir algunes interzona en trialeres diabòliques, de fet alguns trams de interzona eren molt més complicats que les pròpies seccions.

Només arribar el divendres a la tarda per realitzar la inscripció, ja vam veure cares conegudes, com és el cas de Ricard Pinet i la seva dona Vera, encarregats de la sortida i control horari.També estava Josep Serra, que va ser l'encarregat de l'àrdua gestió de realitzar les classificacions. No van faltar moltes cares conegudes de controls habituals en Santigosa, i és que el Moto Club Abadesses, també col.labora en la mesura del possible, en aquesta altra prova al marge dels seus mítics 3 Dies de Santigosa.

La rellevància que adquireix la carrera en les agendes dels trialers, es va veure en els noms de il.lustres pilots com Amós Bilbao, però també en el suport logístic de les botigues per als seus corredors, com Non Stop, Oximoto, Jitsie, o marques de motos com Sherco, que a més de donar suport logístic als seus pilots, també van presentar en societat el seu nou model Sherco Cabestany.

Dissabte al matí ja estava tot a punt per iniciar la carrera, i un sol resplendent feia brillar l'herba verda i frondosa dels voltants de la Casa de Colònies de Font Rubí, centre neuràlgic de la prova i on els corredors es podien quedar a dormir a la Casa de Colònies de Puig-France, una gran comoditat per a tots els pilots.

+ info: http://todotrial.com/ttactual/index-actual-marcototal.htm?


No hay comentarios:

Publicar un comentario