viernes, 9 de julio de 2010

REDBULL FIGHTERS RUSSIA MOSCOU JUNY 2010

JUN 26, 2010

Levi Sherwood guanya Red Bull X-Fighters de Moscou davant la basílica de Sant Basili a la Plaça Roja de Moscou.
Només un dia abans de la tercera parada de Leví el Red Bull X-Fighters World Tour 2010 de Nova Zelanda Sherwood va prendre el primer lloc en la classificació a la Plaça Roja al cor de Moscou. En segon lloc va quedar el campió del Red Bull X-Fighters Champion, Nate Adams (EUA). La nit del dissabte, el primer esdeveniment de Red Bull X-Fighters en sòl rus es durà a terme davant més de 50.000 aficionats, amb l'elit del FMX internacional batallant per la victòria a la capital russa.

En la calor sufocant de l'estiu de Rússia era jove Levi Sherwood arma que va ser capaç de demostrar la seva classe per emportar-se la victòria durant la qualificació per davant de Nate Adams (2.) I Robbie Maddison d'Austràlia (3.). A la crème-de-la crema-de l'escena del freestyle motocross va ser el 18-anys d'edat procedent de Nova Zelanda que ha aconseguit dominar el curs de la Plaça Roja i convèncer els jutges.

Després de les dues primeres parades de Andrè dels Red Bull X-Fighters World Tour 2010 de Noruega Villa lidera la classificació general, seguit de prop pel 2009 el campió Nate Adams (EUA) i el guanyador de l'anterior parada a Giza (ECU), Adam Jones (EUA ). Una multitud de 55.000 aficionats s'espera que paquet de la Plaça Roja dissabte a la nit per veure els millors pilots de FMX del planeta anar de cap a peus.

Resultats de la Red Bull qualificació X-Fighters World Tour 2010 / Moscou: 1. Sherwood Levi (Nzé), 2. Nate Adams (EUA), 3. Robbie Maddison (AUS), 4. Dany Torres (ESP), 5. Andrè Villa (Noruega), 6. Eigo Sato (JPN), 7. Adam Jones (EUA), 8. Mat Rebeaud (SUI), 9. Blake Williams (EUA), 10. Jim McNeil (EUA, 11. Sinclair Cameron (Austràlia), 12. Kolesnikova Alex (RUS).

No hay comentarios:

Publicar un comentario