domingo, 11 de julio de 2010

Triomf contundent de Laia Sanz a l'estrena del Mundial de Trial Femení

[Img #2724]

".
Comunicat Repsol Media

Laia Sanz ha aconseguit una inapel·lable victòria en la prova que avui dissabte ha iniciat una nova edició del Campionat del Món de Trial Femení, certamen en què la pilot de l'equip Repsol Montesa Honda aspira a qui seria el seu desè títol.

A la localitat francesa de Saint Michel de Maurienne i sobre un terreny d'alta dificultat, fins i tot amb plugim en alguns moments de la primera volta, Laia Sanz ha deixat pràcticament sentenciada la prova després d'haver conclòs el primer pas per les 15 zones, després de marcar una puntuació amb 22 punts menys que el seu rival més propera. Posteriorment, la pilot Repsol ha rematat la seva actuació amb la puntuació més baixa del dia en el segon gir.

El Campionat del Món de Trial Femení consta de dues proves més, a disputar a Kramolin (República Txeca) i Myślenice (Polònia) els dies 4 i 10 de setembre, respectivament. Per a la classificació final del Campionat es retindran els dos millors resultats de cadascuna de les participants. Prèviament s'haurà decidit el títol continental (28 d'agost a Tanval, República Txeca) per al qual a la Laia Sanz en tindria prou amb finalitzar quarta en aquesta última cita.

Declaracions

Laia SANZ>>

"Ha estat un trial de gran dificultat i donades aquestes condicions, em sento encara més satisfeta de la victòria, encara que també admeto haver comès algun error de més a la primera volta.

Aquesta temporada la meva gran objectiu torna a ser revalidar el títol mundial i, per descomptat, també el continental, i en ambdós casos la meva situació es presenta favorable ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario