lunes, 12 de julio de 2010

Toni Bou guanya la vuitena del Trial Outdoor de França

Toni Bou guanya la vuitena del Trial Outdoor de França

Doblet dels pilots Repsol Montesa i lideratge a duo per als dos a la general del Campionat del Món de Trial Outdoor

Mientras Toni Bou es situa més líder, Takahisa Fujinami es col loca en la segona plaça, després de finalitzar primer i segon respectivament, en la vuitena prova del Campionat del Món de Trial, disputada avui diumenge. Aquest doblet ha tingut lloc el dia després que Laia Sanz s'imposés, al mateix escenari, en la primera cita del Mundial de trial femení, competició en la qual té com a meta conquerir el que seria el seu desè títol.

Toni Bou s'ha consolidat com a líder del Mundial, ia falta de només tres proves, compta amb 21 punts d'avantatge sobre el segon classificat, posició que avui ha passat a ocupar Takahisa Fujinami. Montesa, per la seva banda, ha fet un pas de gegant per afegir un nou títol de marques als dotze que s'acredita en l'actualitat.

Toni Bou ha acabat com a líder el primer pas per les 15 zones, la dificultat ha incrementat avui pel fort aiguat que va caure ahir a la tarda. A la segona volta, el pluricampió del món ha rematat amb la millor puntuació del dia. Aquest segon gir també ha estat molt ben afrontat per Takahisa Fujinami, que tot i una caiguda ha aconseguit remuntar una posició i concloure segon.

En la categoria Junior, Laia Sanz ha finalitzat onzena (96 punts, dos més que el vuitè classificat), després d'haver remuntat sis posicions en la segona volta.

La novena i antepenúltima prova del Campionat del Món de Trial serà el Gran Premi de San Marino, que es disputarà el proper diumenge, 18 de juliol, a Baldasserona.

+ info: http://www.soymotero.net/toni-bou-gana-la-octava-del-trial-outdoor-de-francia-4105

No hay comentarios:

Publicar un comentario