lunes, 19 de julio de 2010

Tot a punt per la Regata Camper - Trofeu Comte de Godó – Barcelona. Aquest pròxim cap de setmana.

Tot a punt per la Regata Camper - Trofeu Comte de Godó – Barcelona.

audimedcupbarcelona

- El Circuit Audi Medcup debuta demà a Barcelona amb la regata d'entrenament oficial de TP52 Sèries de la Regata Camper - Trofeu Comte de Godó - Barcelona.

- La tercera cita del calendari 2010 reunirà a 11 TP52 i cinc GP42 en un programa de fins a 12 mànegues puntuables entre dimecres i diumenge.

Tota la flota ha sortit a navegar avui al camp de regates que acollirà des de demà i fins el proper diumenge la Regata Camper - Trofeu Comte de Godó - Barcelona, tercera cita del Circuit Audi Medcup 2010. Unes condicions de vent al voltant de 10 nusos del sud-est han permès als 11 TP52 disputar el seu últim entrenament lliure. Entre els cinc GP42, només Madrid - Caser Assegurances (ESP) i Península Petroleum (GBR) sortien a l'aigua per a una primera presa de contacte amb el camp de regates.

La previsió meteorològica de la setmana parla d'un vent que serà constant en direcció, i suau en intensitat, encara que com el navegant de Bribón (ESP), Marcel van Triest (NED), comentava aquest matí, "permetrà que puguem navegar cada dia ".

La regata d'entrenament oficial de TP52 Sèries s'iniciarà a les 13:00 h, amb la coreografia habitual: dues sortides d'assaig i una tercera que donarà inici d'una prova sobrevent / sotavent no puntuable. Els TP52 estrenaran les seves caselles a partir de dimecres, amb fins a 12 proves sobrevent / sotavent puntuables en quatre dies i una costanera programada per al divendres. Els GP42 iniciaran el seu programa de competició dimecres amb el seu regata d'entrenament oficial, el dijous disputaran la seva primera prova puntuable.

La flota de TP52 recupera a Barcelona al Bigamist (PER) de Afonso Diumenges (PER), absent a Marsella. Entre les tripulacions, destaca la presència de Gabriele Benussi (ITA) com tàctic de Luna Rossa (ITA) en substitució de Torben Grael (BRA). A Barcelona, l'equip comptarà per primera vegada amb una tripulació íntegrament italiana.

Kiwis i canaris, a defensar el liderat

Després de dos esdeveniments (Trofeu de Portugal - Cascais i Trofeu de Marsella), la classificació de TP52 Sèries està liderada per l'Emirates Team New Zealand (NZL) de Dean Barker (NZL), que arriba a Barcelona amb la intenció de recuperar el ritme que li va permetre sumar cinc trofeus consecutius entre 2009 i l'inici de 2010. El Quantum Racing (USA) de Terry Hutchinson (EUA) va guanyar la partida a Marsella, i és tercer de la provisional per darrere del sorprenent Audi A1 powered by ALL4ONE (FRA / GER) de Jochen Schuemann (GER), l'únic vaixell que ha sumat dos podis en el que portem de temporada.

En GP42 Sèries, el líder del Circuit 2010 és el Illes Canàries Puerto Calero (ESP) de José María Ponce (ESP), encara que a Marsella va ser el Iberdrola (ESP) de Laureano Wizner (ESP) el que es va endur el triomf.

Audi Medcup TV, el programa que emet en directe les regates Audi Medcup a través d'www.medcup.org, començarà a retransmetre el dimecres a les 12:50 h, i cada dia a aquella hora fins diumenge.

Intens programa social

En terra, el Village Públic situat al Moll de la Fusta de Barcelona ha tornat a gaudir avui de la visita de centenars de persones atretes per les seves activitats. Ahir a la nit, l'espectacle Percussions del Món i el concert del grup madrileny 84 van animar una jornada de ple total en el Village Audi Medcup. La programació continua matí i durant tota la setmana fins diumenge en horari de 12:00 a 21:00 h, amb accés totalment lliure.

Per l'escenari del Village Públic passaran l'espectacle de Hip-Hop del guanyador del concurs Fama, Roger Molist (dimecres, 20:00 h), un show de Batukada (dijous, 18:00 h), la música dels DJ Back in the Days i B65 (dijous, 19:30 h), i els concerts de Debilorythmicos (divendres, 19:30 h), The Walks (dissabte, 19:00 h), La Musicalité (dissabte, 20:00 h) i La Família Rústika (diumenge, 19 : 30h).

+ info:

http://www.elperiodiconautico.com/?p=32352

No hay comentarios:

Publicar un comentario