sábado, 7 de agosto de 2010

diumenge dia 8 d'agost les instal.lacions del Vallter Bike Park es podran provar gratuïtament

Portes obertes al bike park de Vallter 2000
El diumenge dia 8 d'agost les instal.lacions del Vallter Bike Park es podran provar gratuïtament.

Un cop finalitzades les reformes de millora dels circuits, la direcció de Vallter 2000 ha decidit realitzar una jornada de portes obertes perquè tothom pugui venir a provar les nostres instal.lacions. El dia escollit serà el proper diumenge dia 8 d'agost l'horari serà de 10h del matí a 15h de la tarda.

El Vallter Bike Park consta de 3 pistes degudament senyalitzades, amb el color corresponent a la dificultat: vermella (Circuit del Bac), blau (Circuit Regalèssia), verd (Circuit de l'Estadi). A més, també té un circuit Xcountry BTT que dóna la volta al circ de Morens. El preu del forfet dia del Bike Park és de 15 euros.

Campionats de Catalunya a Vallter

La Copa Catalana de Descens 2010 es durà a terme aquest any a les nostres instal.lacions de Vallter 2000. I és que la setmana passada, representants de la Federació Catalana de Ciclisme van visitar el Bike Park i van decidir que els propers campionats dels dies 25 i 26 de setembre es celebraran a Vallter.

Una notícia que ha rebut amb molt entusiasme i és un motiu més perquè continuem treballant per millorar les nostres instal.lacions.

+ info: http://www.infoaventura.com/noticies.asp?id=6563

No hay comentarios:

Publicar un comentario